×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacanta de Paste cu servicii all inclusive, pe litoralul bulgaresc

Preferi sa petreci sarbatorile pascale in sanul traditiilor alaturi de cei dragi, insa iti doresti ca anul acesta sa te relaxezi intr-un resort modern cu all inclusiv, insa nu foarte departe de casa? Inca mai poti rezerva un sejur pe litoralul bulgaresc la tarife accesibile! Bulgaria te asteapta cu plaje premiate, statiuni cochete cu atmosfera festiva de Paste si o multime de atractii cu care sa-ti umpli timpul. Vremea este excelenta in Bulgaria in aceasta perioada a anului, cand poti sa stai la plaja, sa faci shopping sau sa iei parte la evenimentele culturale organizate cu prilejul sarbatorilor de Paste. Obiceiurile bulgaresti sunt unele dintre cele mai frumoase in aceasta parte a Europei, ele fiind derivate din ritualurile Bisericii Ortodoxe Rasaritene, asa ca poti participa la Slujba de Inviere, sa iei parte la procesiuni ritualice sau pur si simplu sa te rasfeti cu cele mai delicioase preparate traditionale. Un sejur la all inclusive intr-un hotel de 4* sau 5* in Bulgaria inseamna mai intai de toate relaxare. Resorturile de pe malul bulgaresc al Marii Negre inglobeaza intr-un spatiu bine definit numeroase atractii: de la restaurante de lux, baruri la parcuri acvatice, piscine, SPA-uri moderne si locuri de joaca pentru copii cu personal calificat ... altfel spus, aici ai parte de cele mai bune servicii si conditii turistice la preturi accesibile.

Rasfat la all inclusive in Sunny Beach

Sunny Beach este cea mai populara statiune de pe coasta bulgareasca a Marii Negre, unde distractia este asigurata chiar si in vacanta de Paste, iar linia lunga de hoteluri cu all inclusive asigura momente memorabile in familie. Profita de zilele calde de primavara si descopera statiunea care nu doarme niciodata, ce este renumita pentru numarul mare de cluburi si pub-uri moderne pe care le gazduieste. Plaja sa, una dintre cele mai bune din Europa de Est, se intinde pe mai bine de 8 km, aproape unindu-se cu cea a orasului Nessebar, prilej excelent sa vizitezi si perla de la Pontus Euxin.


(Sursa foto: Shutterstock - Sunny Beach)

Nisipul fin unduitor este asemanat adesea cu dunele desertice, fiind intrerupt de o padure deasa de conifere si plante rare protejate prin lege, ce ii dau locului o nota de pitoresc inconfundabila. Golful spumos, in jurul caruia a fost dezvoltata statiunea, este intesat de pasionati de surfing si windsurfing, exista aici o multime de centre nautice de unde poti inchiria echipamentul necesar pentru diverse sporturi de apa, si unde poti lua inclusiv lectii de inot sau scufundari. In plus, distractia este garantata la Aqua Park - unul dintre cele mai populare parcuri acvatice din Bulgaria cu numeroase tobogane de tip aquatub, kamikaze sau palnie, pe care vei aluneca cu ”viteza luminii” fix in piscina cu valuri sau in raul lenes. In Bulgaria, Pastele se celebreaza cu smerenie, dar asta nu inseamna ca lipsesc festivitatile si petrecerile in aer liber. Inca din Saptamana Patimilor, in Sunny Beach si Nessebar se deschide targul gastronomic si de produse locale lucrate manual, de unde-ti poti cumpara delicioasele gogosi cu miere, dulceata de trandafiri, iconite sculptate in lemn de trandafir sau costume populare.

Nessebar, orasul muzeu de la Marea Neagra

Sunny Beach este un excelent punct de plecare spre Nessebar, unde timpul il poti imparti intre stat la plaja si experiente culturale. Cu o istorie de peste 3000 de ani, Nessebar este considerat cel mai vechi oras de pe coasta bulgareasca a Marii Negre, fiind declarat sit UNESCO. Plimba-te in centrul vechi ticsit de case pescaresti construite pe doua niveluri, o parte din piatra si una din lemn, cu mori de vant si ulicioare pietruite ce te conduc spre bisericile medievale bine pastrate, iar apoi opreste-te la o terasa pentru a incerca delicioasele midii in sos de vin alb.


(Sursa foto: Shutterstock - Nessebar)

Petrece vacanta de Paste pe litoralul bulgaresc intr-un cadru pitoresc, beneficiind de cele mai bune conditii de cazare si masa, intr-un resort cu all inclusive. Vezi oferta turistica aici

Rezerva acum!