×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Idei pentru vacanta de 1 Mai in Bulgaria: Distractie si servicii all inclusive

Mult asteptata mini-vacanta de 1 Mai se apropie cu pasi repezi si inca mai este timp pentru organizarea unui sejur minunat. Imagineaza-te la malul Marii Negre, in conditii excelente de cazare, arta in care s-au specializat statiunile bulgaresti. Ofertele all inclusive te asteapta cu tot ce ti-ai putea dori de la vacanta, pentru intreaga familie.

Sunny Beach, farmecul natural al Bulgariei

Una dintre cele mai mari si mai frumoase statiuni ale vecinilor de la sudul tarii este o adevarata bijuterie. Farmecul sau este asigurat de peisajul absolut superb, cu plaja lunga de nisip, apele cristaline si Muntii Balcani ce compleaza aceasta imagine idilica. Micul golf natural se mandreste cu aceasta combinatie pitoreasca dintre munte si mare, tablou pictat in frumoase nuante de azuriu si verde crud. Distinsa cu “Steagul Albastru” pentru calitatea mediului inconjurator, Sunny Beach este statiunea ideala pentru familiile cu copii. Plaja este intinsa pe o lungime de pana la 10 metri, iar intrarea in mare se face lin, astfel ca cei mici se pot balaci in voie in siguranta. De altfel, pentru aceasta si-a atras si renumele de “Children Beach”, oferind si numeroase facilitati de distractie de la mic la mare. De la parcuri acvatice pline de adrenalina la la locuri de joaca, piscine pentru copii, cluburi sportive, pista de carting si plimbari cu ponei, distractia vine la pachet cu facilitati excelente pentru intreaga familie. Descopera ce are mai bun de oferit Bulgaria si modul in care isi rasfata oaspetii cu serviciile all inclusive, printr-o oferta de nerefuzat: vezi oferta aici.

1 mai
(Sunny Beach - Sursa foto: Arhiva hotel)

Liniste si relaxarea in statiunea Sunny Day

Situata la o distanta de 8 km de Nisipurile de Aur si foarte aproape de Constantin si Elena, statiunea Sunny Day este o destinatie foarte apreciata de cei care isi doresc o vacanta linistita. Pozitionata intr-un golf izolat, Sunny Day este aleasa adesea de familiile cu copii care vor sa se desfete in voie pe plaja intinsa pe 1 km. Latimea intinderii de nisip fin variaza de la 20 pana la 80 metri, astfel ca fiecare isi gaseste locul ideal.

sunny day
(Sunny Day - Sursa foto: Arhiva hotel)

Statiunea Sunny Day se numara si printre preferatele seniorilor, care sunt atrasi aici de cele doua centre balneologice. Peste 100 de tratament si proceduri pot experimenta aici, printre care se numara reflexoterapia, aromaterapia sau tratamentele cu namol. Aceasta oaza superba se mandreste atat cu izvoarele sale minerale curative, cat si cu un splendid parc natural care o inconjoara. Petrece o vacanta ideala pentru relaxare, intr-un cadru natural stralucitor si cu cele mai bune facilitati de masa si cazare, specifice Bulgariei: vezi oferta aici.

Rezerva acum!