INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vara in Grecia: Top 5 destinatii uimitoare, la preturi accesibile

Spectaculoasa si plina de atractii naturale si istorice, Grecia i-a cucerit pe romani si, cu fiecare an, acestia descopera noi destinatii uluitoare, cu frumuseti rapitoare si numeroase oportunitati de activitati. De la peninsule liniste la statiuni pline de viata, insule idilice si peisaje de vis, pe toate le gasesti in Grecia. Iar aici poti petrece vacante minunate alaturi de familie sau prieteni.

Paralia

Statiune aflata la poalele Muntelui Olimp, intr-o armonie completa cu Marea Egee, Paralia se afla in topul destinatiilor de vacanta pentru cei care isi doresc un sejura proape de tara, la preturi accesibile si intr-un decor absolut fantastic. Plajele intinse, cu nisip fin, auriu, si apele cristaline, putin adanci, fac din aceasta statiune locul ideal pentru familiile cu copii mici. In plus, foarte aproape de plaja se gaseste si un parc acvatic, numai bun pentru a alterna distractiile, iar oferta de excursii in imprejurimi nu este lipsita de atractii. De la micuta biserica alba din statiune, pana la pista de karting sau vizitele la Muntele Olimp, cel mai inalt din Grecia, fiecare gaseste ceva interesant de facut in acest sejur. Petrece o vacanta de vis in centrul statiunii Paralia, la doar 100 metri de plaja, prin cea mai buna oferta de la Europa Travel: oferta aici.

Asprovalta

Golful Strymonikos din Marea Egee adaposteste o statiune surprinzatoare, care te cucereste de la prima vedere prin imbinarea armonioasa dintre munte si mare. Asprovalta, foarte adesea asociata si cu Nea Vrasna, delimitarea dintre cele doua fiind aproape insesizabila, te asteapta sa petreci momente de liniste si relaxare pe plajele aurii scaldate de ape turcoaz, intr-un decor de poveste. Situata la o distanta de doar aproximativ 600 km de Romania (de la Giurgiu), statiunea Asprovalta este ideala pentru familiile cu copii mici, datorita plajelor intinse cu nisip fin si a apelor cu intrare lina in mare, precum si pentru aventurierii dornici sa viziteze frumoasele orase din imprejurimi, Kavala sau Salonic, ideale pentru iubitorii de cumparaturi, care vor gasi aici cele mai frumoase suveniruri. Profita de cea mai buna oferta de la Europa Travel si petrece un sejur minunat, in centrul statiunii Nea Vrasna, la doar cativa metri de plaja: oferta aici.

Thassos, un colt din Grecia colorata

Cunoscuta si ca Insula de Smarald, datorita frumusetii peisajelor, pictat in cele mai frumoase nuante de verde si turcoaz, care incadreaza perfect muntele si marea, Thassos este una dintre destinatiile preferate de vacanta pentru romani, fiind una dintre cele mai apropiate insule, ca distanta, precum si o resursa inepuizabila de atractii si oportunitati, de excursii si divertisment, de la sate pitoresti la uimitoare parcuri acvatice. Descopera capitala insulei, Thassos Town, care adaposteste numeroase ruine arheologice, precum Acropola, teatrul Odeon sau templele dedicate lui Zeus si zeitei Artemis, case traditionale albe, frumos decorate cu gradini colorate, si numeroase cafenele, taverne si restaurante cu cele mai gustoase preparate traditionale. Bucura-te de o vacanta de poveste in vestul insulei Thassos, in statiunea Limenaria, al doilea oras ca marime, dupa capitala Limenas, un loc pitoresc, cu o priveliste uimitoare asupra Muntelui Athos, prin cea mai buna oferta de la Europa Travel: oferta aici.

Olympic Beach

Una dintre cele mai apreciate regiuni ale Greciei este Riviera Olimpului, intinsa pe o coasta de aproximativ 70 km de plaje intinse cu nisip fin, scaldate de apele blande ale Marii Egee, ce include mai multe statiuni renumite si foarte indragite de romani datorita peisajelor splendide, a facilitatilor excelente de cazare, la cele mai bunepreturi si a oportunitatilor de vizitare a imprejurimilor. Situata la o distanta de doar 3 km de Paralia, statiunea Olympic Beach te intampina cu o plaja intinsa si curata, distinsa cu Steagul Albastru, precum si cu numeroase taverne si cafenele. Apele deloc adanci sunt numai bune pentru copii si pentru inotatorii incepatori, iar linistea si peisajele ce te inconjoara iti vor oferi cel mai bun prilej de relaxare. Pregateste-te pentru o vacanta memorabila gratie unei oferte de neratat de la Europa Travel, in centrul statiunii Olympic Beach, la doar 30 m distanta de plaja: oferta aici.

Kefalonia

Una dintre destinatiile la mare cautare pentru o vacanta de vis este Kefalonia, insula aflata in Marea Ionica, care are tot ce-i trebuie pentru a deveni o destinatie fara cusur si de neuitat. Bucata de pamant din vestul Greciei se mandreste cu dealuri abrupte, munti inalti, acoperiti fie de pini, fie de vegetatie pitica sau vegetatie mediteraneana formata din nelipsitii maslini, chiparosi, migdali sau eucalipti. Plajele de peinsula sunt virgine sau amenajate si se incadreaza perfect intr-un peisaj de basm, impreuna cu turcoazul apei marii. Kefalonia ofera numeroase oportunitati de recreere, iar un important punct de atractie este capitala Argostoli. Aici gasesti din plin taverne, restaurante, magazine de suveniruri sau baruri. Petrece un sejur de neuitat in apropierea portului din Kefalonia, pe faleza ce margineste plaja cu nisip fin a statiunii, printr-o oferta special de la Europa Travel: oferta aici.

Rezerva acum!