×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Traieste visul american, printr-un circuit in New York, Washington si Miami

Una dintre cele mai spectaculoase experiente de care te poti bucura intr-o viata este fara indoiala o vacanta in Statele Unite ale Americii - New York, Washington, Miami - un circuit exotic memorabil, care iti va schimba intru catva perspectiva asupra lumii. Descopera realitatea din spatele filmelor hollywoodiene, care ne-au creat de cand ne stim imaginea unei societati… cu bune si cu rele, dar cu siguranta un loc foarte turistic, cu o sumedenie de atractii de vizitat si simboluri superbe de admirat in realitate. De la New York la Washington si Miami, cu incursiune la Cascada Niagara sau in orasul istoric Charleston, bucura-te de o vizita exceptionala in locul unde totul este posibil.

New York si Washington, fascinante metropole ale lumii

Unul dintre cele mai mari si mai interesante orase ale lumii, New York, este o sursa inepuizabila de atractii si situri faimoase la fiecare pas. De la Times Square pana in Grand Central Station, cea mai mare gara din lume, Empire State Building, Statuia Libertatii, darul Frantei catre America, simbol prestigios al libertatii, Central Park sau bine cunoscuta Wall Street din Manhattan, orasul zgarie-norilor te cucereste prin energie si zumzet atat ziua, cat si noaptea, cand luminile cuceresc toate imprejurimile.

new_york
(New York - Sursa foto: Pixabay)

Capitala Statelor Unite, Washington D.C., un loc incarcat de istorie chiar si numai prin prisma tuturor marilor presedinti care au condus cea mai mare putere a lumii, gazduieste doua dintre cele mai importante cladiri americane: Casa Alba si Capitoliul, obligatoriu de vizitat, precum si numeroase muzee de clasa mondiala si monumente dedicate vechilor conducatori. In plus, aici vei putea observa o diferenta semnificativa fata de New York - inaltimea limitata a cladirilor va face ca perspectiva asupra indepartarilor sa fie una deschisa si spatioasa.

washington_new_york
(Washington D.C. - Sursa foto: Pixabay)

O alta incursiune in istoria Statelor Unite va fi prin vizitarea localitatii Charleston, o zona idilica incarcata de romantism, dupa cum si eroina din Pe aripile vantului a preferat-o, unde predomina vechile case aristocratice inconjurate de gradini luxuriante, in timp ce Savannah, mic orasel cochet si linistit, este dominat de conacele colorate in pastel, inconjurate de parcuri inverzite si copaci seculari, care ii ofera un farmec deosebit.

Atractii de neratat in America

Una dintre cele mai spectaculoase minuni naturale ale Statelor Unite este fara indoiala Cascada Niagara, pozitionata intre New York si provincia Ontario, de-a lungul frontierei SUA-Canada, care este vizitata in fiecare an de peste 14 milioane de turisti din toate colturile lumii. Pe partea de sud-est a Floridei te asteapta una dintre marile atractii ale lumii, Miami, locul care te face sa visezi si in care simti ca ai gasit paradisul. Plajele de poveste, cluburile de noapte si cartierele pitoresti formeaza tabloul complet al unei vacante de vis in care poti sa te relaxezi in voie. Si pentru a completa aceasta imagine a luxului si opulentei, imbarca-te la o excursie in Bahamas, o intindere sublima de nisip fin inconjurata de apele cristaline ale Oceanului Atlantic.

miami_new_york
(Miami Beach - Sursa foto: Pixabay)

Accepta aceasta provocare si porneste in cea mai interesanta aventura pe coasta de Est a Americii, descoperind locuri fascinante si atractii-simbol ale unei natiuni legendare: oferta aici.

Rezerva acum!