INFORMARI PENTRU CALATORIE

Principalele atractii pe care trebuie sa le vizitezi in Dubai

Una dintre cele mai extravagante destinatii de vacanta, Dubai, cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite, atrage tot mai multi turisti romani dornici sa se bucure de vremea buna dintre lunile noiembrie si martie, cu temperaturi ideale atat pentru plaja, cat si pentru vizitarea atractiilor magnifice care ii poarta faima peste mari si tari. Destinatie a superlativelor si a opulentei, Dubai este locul perfect in care sa descoperi cum se imbina traditia cu modernul, constructiile vechi cu cele futuriste si marea cu muntele si desertul.

Dubai, destinatie a superlativelor

Aceasta metropola fascinanta, mereu in dezvoltare, a fost si se doreste a fi mereu un oras al superlativelor, cu numeroase inregistrari in Cartea Recordurilor, de la cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, la cel mai mare mall, Dubai Mall, acesta din urma adapostind chiar si cel mai mare magazin de dulciuri din lume, Candylicious. Descopera Burj Khalifa, cladirea cu o inaltime de 828 metri si cu 160 de etaje, de unde poti admira imprejurimile uimitoare sau poti vizita moschee aflata la cea mai mare inaltime, la etajul 154.

Chiar langa Burj Khalifa se gaseste si Dubai Mall, cu o suprafata de peste 1,1 milioane de metri patrati, o adevarata atractie turistica ce adaposteste peste 1200 de magazine si 150 de restaurante, precum si un parc de distractii tematic, un patinoar imens, o cascada uriasa de interior si un acvariu gigantic, unde se gasesc peste 33.000 de specii marine si include o gradina zoologica sub acvatica. Fantanile Dubai, cel mai mare sistem coregrafic de fantani din lume, situat chiar in fata mallului, iti ofera un spectacol magic de culori si muzica, cu jeturi de apa ce ajung pana la 150 metri in aer, ce parca danseazain ritmul muzicii.

Simbolurile unice ale destinatiei Dubai

Cunoscut ca fiind singurul hotel de sapte stele din lume, Burj al-Arab a deveni unul dintre cele mai importante simboluri ale Dubaiului, un hotel de lux ce impresioneaza prin dimensiunile impresionante, precum si cu opulenta interioara si exterioara. In plus, la doar 280 metri de aici se gaseste Plaja Jumeirah, de pe faimoasa insula artificiala, informa de palmier.

Cele mai interesante activitati de care te poti bucura in Dubai sunt dintre cele mai contrastante, de la vizitele in desert, unde plimbarile pe camila sunt la ordinea zilei, pana la ski in interiorul mallului Emirates, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume. Statiunea de interior include un munte cu o inaltime de 85 metri si cinci versanti cu dificultati diferite de inclinare.

Profita de cele mai bune oferte de la Europa Travel pentru a petrece o vacanta de neuitat in Dubai, la cel mai mic pret garantat.

Rezerva acum!