INFORMARI PENTRU CALATORIE

Pregatirile pentru Targul de Turism sunt aproape gata! Principalele reduceri online

Reduceri si iar reduceri! Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Targul de Turism, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari. Anul acesta ne dam intalnire online, pe europatravel.ro, pe 16 noiembrie, incepand cu ora 7:00, atunci cand vom da drumul zecilor de oferte pe care le-am pregatit pentru tine. Desigur, ca in fiecare an, te asteptam si in agentie, incepand cu ora 9:30, acolo unde am format o echipa care abia asteapta sa te molipseasca cu energie si bunadispozitie.

Esti curios sa afli care sunt principalele reduceri?

Suntem siguri ca esti curios sa afli care sunt principalele destinatii in care iti vei putea achizitiona vacante la super preturi, insa nu iti vom dezvalui prea multe, pentru ca, nu ne poti invinovati, adoram sa te surprindem! Pentru a nu te tine prea mult in suspans, totusi, iti vom dezvalui doar cateva dintre locurile in care suntem siguri ca te vei distra de minune anul viitor.

Turcia, o explozie de culori si arome

Printre principalele noastre destinatii ramane, ca in fiecare an, Turcia, acolo unde unde vei putea calatori alaturi de persoana iubita la pret de doar unul. Culorile si aromele Turciei te atrag din orice colt al lumii ai fi, asa ca nu poti rata un sejur in aceasta tara extrem de ofertanta din punct de vedere cultural, gastronomic si arhitectural.

Rasfat si aventura in minunata Grecia

Pentru ca am putea spune ca fiecare drum duce in Grecia in timpul verii, nu puteam sa nu ii oferim un loc special in lista noastra si acestei destinatii care ne atrage ca un magnet. Anul viitor, va fi extrem de simplu sa ajungi sa admiri Plaja Navagio din Zakynthos, sa iti odihnesti privirea asupra peisajelor de nedescris din Creta, sa te distrezi din plin in centrul vechi al frumoasei insule Corfu sau sa savurezi un cocktail racoritor pe plajele animate din Rodos. Vei avea preturi atat de avantajoase incat nimic nu te va opri sa nu te limitezi doar la una dintre aceste insule, ci sa le explorezi pe toate. Cu autocarul sau avionul, planurile tale de calatorie vor fi duse la bun sfarsit cu succes.

Sejururi si transport gratuit in Bulgaria? Da, desigur!

Sa nu neglijam nici Bulgaria, care desi a fost intotdeauna considerata cea mai accesibila destinatie pentru romani, anul acesta reusim sa o transformam in mult mai mult de atat! Isi oferim transport gratuit cu autocarul in cele mai frumoase locuri si, nu te grabi, surprizele nu se opresc aici.

Europa la picioarele tale

Care sunt orasele in care iti doresti de multa vreme sa hoinaresti si sa descoperi? Oricare ar fi, suntem siguri ca le vei gasi si pe lista noastra de super reduceri la city break-uri. Vei putea descoperi Europa cu doar 99 lei in buzunar, asa ca nimic nu te mai opreste sa iti iei prietenii si sa porniti in aventuri in destinatiile despre care ati tot vorbit pana acum.

Experiente unice in circuite de neuitat

Suntem siguri ca vei fi mai mult decat incantat si de ofertele la circuite in intreaga lume. Ne crezi daca iti spunem ca ai sansa sa ajungi in acea destinatie in care planuiesti de atat timp sa calatoresti, cu doar 149 euro? Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, pentru ca te vei convinge singur chiar joi, 16 noiembrie. Ne grabim sa terminam pregatirile, asa ca te lasam! Ne vedem joi, pe europatravel.ro.

Rezerva acum!