×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Revelion 2018! Grecia sau Turcia?

Cum vara este pe sfarsite, a venit momentul sa ne facem planuri pentru vacanta de Revelion 2018. Stiu ca suntem abia la inceputul lunii septembrie, insa cele mai bune oferte le gasesti in regim de early booking. Si cum acestea au aparut deja, de ce sa lasam totul pe ultima suta de metri? Incotro mergem iarna aceasta? Ei bine, am luat in considerare cele mai populare tari: Revelion 2018 in Grecia sau in Turcia. Bineinteles, alegerea tine in mare parte de preferinte, insa intr-o oarecare masura si de buget. Asadar, hai sa vedem care ar fi cea mai buna optiune pentru vacanta de Revelion 2018, care sa-ti ofere cel mai fericit inceput de An.

Revelion 2018 in Grecia

Mancare greceasca, dansuri ritmate, Zorba Grecu’, oameni plini de veselie si ouzo sau tsipouro pe indelete. Clar, Grecia ramane prima optiune de vacanta cand vine vorba de Revelion, iar anul acesta, destinatia de top este Paralia Katerini. Celebra statiune a Greciei continentale, ale carei imprejurimi abunda in atractii. Tocmai de aceea, o vacanta completa de Revelion 2018 inseamna un circuit bine organizat. Un circuit care sa te duca la Manastirea Rila si in Kalambaka - cochetul orasel cu case albe, asezat in umbra fascinantelor manastiri ale complexului monahal de la Meteora. Un circuit in care sa vezi Valea Tembi si in care sa spui La Multi ani 2018 in Kastoria, una dintre cele mai pitoresti localitati ale Greciei. Iar daca asta nu ti se pare de ajuns, gandeste-te ca iti vei incepe anul intr-o minunata incursiune pe Muntele Olimp - Dion si Manastirea Dionisos. Vezi tot programul aici.

Revelion 2018 in Turcia

Si aici atractiile sunt multe. Incepem de la gastronomia adorata de o lume intreaga, trecem pe la hotelurile in regim all inclusive si ajungem inevitabil la dansurile orientale care, vrei nu vrei, te ridica de pe scaun. Unde anume: Kusadasi sau Istanbul. Stim, alegerea e grea. Ambele orase sunt spectaculoase, iar petrecerile in noaptea de Revelion 2018 sunt de-a dreptul uimitoare. Cat despre circuitele dedicate acestei perioade, ele te duc in cele mai frumoase locuri.
Kusadasi
In Kusadasi, in perioada de Anul Nou te poti plimba printre atractii majore precum Muzeul Ephesus din Selcuk, Pamukkale, Palatul Topkapi si Istanbul. In noaptea de Revelion 2018, statiunea Kusadasi se umple de turisti si localnici dornici sa petreaca, iar focul de artificii este un tablou memorabil. O experienta aparte, de care sigur te vei indragosti. Daca nu ai facut-o deja...
Istanbul
Cat despre Istanbul - orasul intins pe doua continente - distractia si explorarea sunt cuvintele cheie ale sezonului. Este locul turcesc in care vacanta de Revelion 2018 inseamna varietate. Inseamna vizite la monumente istorice, degustari de preparate traditionale, plimbari cu trasura pe strazi inguste, pietruite, si shopping in Bazarul Egiptean, pe strazile Isstiklal Caddesi, Tesvikiye Caddesi sau in pietele Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi. Iar acestea sunt doar cateva dintre activitatile unui circuit de Revelion 2018 in Istanbul. Asadar, analizeaza ofertele de vacante de Revelion 2018 si alege-ti de pe acum destinatia. Sarbatorile frumoase sunt cele bine organizate si programate cu luni inainte. Gasesti aici toate ofertele noastre de circuite de Revelion 2018…enjoy!

Rezerva acum!