×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite de toamna la preturi mici

Circuite de toamna la preturi mici? Pun pariu ca te-ai gandit deja la ele. Da, a venit toamna si, impreuna cu ea, dorul de duca. Iar dupa o vara intreaga de balaceala si plaja in cele mai apetisante destinatii europene, suntem dornici sa pornim in explorare. Incotro? Destinatii sunt nenumarate. Insa printre cele mai cautate si spectaculoase locuri pe care sa le vezi toamna aceasta se numara Praga, Istanbul, Olanda, Lisabona, Grecia, Israel si Egipt. Evident, nu le poti face pe toate in acelasi sezon. Tocmai de aceea, iata o mica lista cu circuite de toamna pe care ti le recomandam, datorita frumusetilor, varietatii si a preturilor mai mult decat accesibile. Daca, insa, setea de cunoastere iti este si mai mare, iata si lista completa cu circuite de toamna ieftine si frumoase: Click aici!

Circuite de toamna in Praga

In termeni de frumusete, Praga este adesea comparat cu Paris. Istoria orasului are un mileniu, arta boema ofera multe de admirat, strazile pietruite te inseamna la romantism, iar berea… berea este una dintre cele mai bune din Europa. Cel putin asa ni s-a parut noua. Daca stii una mai buna, anunta-ne! Acesta este unul dintre putinele circuite de toamna care te fascineaza cu fiecare pas inaintat. Circuitul nostru te plimba pe langa Castelul Praga (Hradul), te duce sa vezi Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Cartierul Mala Strana, te traverseaza Podul Carol si te introduce in atmosfera Orasului Vechi (Piata Primariei, Ceasul cu Sfinsi).Apoi, in Cartierul evreiesc si in cea mai ravnita zona de shopping: Vaclavske Namestie. Vezi aici oferta si toate detaliile acestor circuite de toamna in Praga.

Circuite de toamna in Israel

…Tara Sfanta, locul in care spiritualitatea iti incalzeste sufletul si te transpune parca intr-o lume mai calma, mai frumoasa si plina de frumuseti simple dar, totodata, uimitoare. Este vacanta in care vizitezi Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus, din Bethleem, unde mergi pe Muntele Maslinilor si vezi Manastirea Tatal Nostru si Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se roage in liniste completa. Un circuit Europa Travel in Israel inseamna si vizite in Ierihon (Palestina), Cetatea Masada si Nazaret. Vezi oferta si toate detaliile aici.

Circuite de toamna in Egipt: Cairo - Croaziera pe Nil & Hurgada

Cum sa refuzi o destinatie exotica, mai ales daca preturile sunt accesibile? Da, anul acesta, vacanta in Egipt este pentru aproape toate buzunarele. Noile circuite de toamna cu avionul vin cu tarife de la 609 euro. Iar reducerile depasesc 100 de euro de persoana, daca iti rezervi vacanta din timp. Cat despre intinerariu, vizitezi Cairo, Gradinile Montazah, Giza - Aswan, Insula Elephantine, Valea Regilor si multe altele. Oferta completa si detaliile le gasesti aici.

Circuite de toamna in Istanbul

Istanbul - orasul pe doua continente. Locul in care se intalnesc doua lumi complet diferite, dar care se contopesc intr-o maniera fascinanta, unica. Un circuit in care sa tot descoperi. Sa te tot bucuri si sa te tot rasfeti printre monumente istorice, printre zecile de arome si printre palate uimitoare, precum Dolmabahce si Topkapi. Iar daca te regasesti printre turistii dornici si de o explorare gasronomica, mancarea de aici este exceptionala. Nicaieri nu vei gasi atatea arome ca-n Turcia… poate in India? Gasesti aici oferta si detaliile intregului circuit. Tu in ce circuite de toamna ti-ar placea sa mergi anul acesta?

Rezerva acum!