×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Unde gasesti cele mai delicioase bauturi din Marmaris

Freamatul turistic al statiunii Marmaris a atras cu sine unii dintre cei mai priceputi barmani, astfel devenind „casa” unor dintre cele mai bune baruri de pe coasta de Sud a Turciei, baruri atat de variate, incat iti garantam vei gasi bautura preferata, si poate vei descoperi chiar cateva bauturi noi!

Diversitatea localurilor este foarte mare, de la cafenele linistite la baruri pline de viata. Indiferent daca preferi o cafea dimineata, un suc de fructe racoritor, la amiaza, sau un cocktail delicios pe care sa il savurezi la apusul soarelui, ghidul nostru te va ajuta sa descoperi cateva dintre cele mai bune localuri unde sa mergi in Marmaris.

 Cafeneaua „So Sweet”

Coffee-and-cake_800_500-800x500

Aceasta cafenea dulce este perfect localizata langa debarcader, si este excelenta pentru cafeaua de dimineata. Alege o masa, aseaza-te si bucura-te de prajitura adusa cu cana aburinda de cafea.  Este raiul pe pamant!

 Dr Gelato

Milkshake_800_500-800x500

Acest salon de inghetata nu numai ca te va servi cu cele mai incredibile creatii de inghetata, dar vei putea degusta si cateva dintre cele mai delicioase milkshakeuri si smoothies!

Cafeneaua Yunus

Cocktail_800_500-800x501

Asezata chiar pe plaja, cafeneaua este locul perfect unde iti poti pertrece o seara relaxanta, savurand cocktailuri. Stai la terasa si priveste apusul in timp ce asculti muzica live. Nu imi pot imagina un mod mai placut sa petreci o seara de vacanta!

Barul Parkhead

Beer_800_500-800x500

Daca iti place fotbalul, trebuie sa ajungi prin acest bar cand mergi in vacanta in Marmaris. Numit dupa casa clubului de fotbal „Celtic”, in acest local te poti bucura de o bautura racoritare in timp ce iti sustii echipa favorita. Te vei indragosti de atmosfera binevoitoare si de mancarea delicioasa servita aici.

Ai gasit alt local in Marmaris care sa serveasca berea cea mai buna sau cocktailuri incredibile? Spune-ne si noua in sectiunea de comentarii!
 

Rezerva acum!