×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Turnul din Madrid s-a redeschis dupa 10 ani

Turnul de observare Faro de Moncloa din Madrid a fost redeschis publicului in data de 20 aprilie 2015, dupa 10 ani in care s-au realizat lucrari de renovare. Turnul, de aproape 90 de metri inaltime, construit initial in 1992, pentru a sarbatori titlul orasului de Capitala Europeana a Culturii, ofera o vedere panoramica impresionanta asupra Madrid, de la Royal Palace si Cladirea Telefonica, pana la Gran Via si Parcul National Guadarrama.

Bilete online
In noile facilitati ale turnului sunt incluse tururi cu ghid in limbile spaniola si engleza si un birou de informatii turistice, operat de compania Madrid Destino. Biletul de intrare, care costa aproximativ 3.50 de dolari (1.50 euro pentru copii cu varsta intre 7-14 ani, someri, varstnici si persoane cu dizabilitati; si gratuit pentru copii sub 7 ani), poate fi achizitionat de pe acum pe pe site-ul oficial al turnului din Madrid. Asadar, daca avea de gand, sau ai acum de gand sa mergi intr-o vacanta in Madrid, iti poti cumpara biletele online de pe acum. Nu de alta, dar dupa o asemenea absenta de pe piata turistica locala si internationala, imbulzeala din fata caselor de bilete ar putea fi greu de suportat.

Tururi a cate 30 de minute
Accesul la turn va include o vizita ghidata pe puntea de observatie, in grupuri de pana la 10 de persoane. Acestea vor fi conduse de un ghid profesionist, in limba spaniola sau engleza, iar in timpul turului de 15 minute turistii vor afla lucruri generale si interesante despre Madrid, despre evenimentele si calendarul orasului, precum si despre obiectivele turistice din apropiere: Muzeul Americii, Muzeul de Imbracaminte si Gradinile Botanice ale Roialitatii Alfonso XIII. Ulterior, vizitatorii vor avea la dispozitie alte 15 minute pentru a se bucura de vederi magnifice, pentru a face fotografii si pentru a citi panourile de informare aflate pe puntea de observatie.

Puncte de informare turistica
Noul punct de informare turistica se aflala poalele turnului. El s-a alaturat celorlalte 10 centre de informare deja disponibile in oras: Plaza Mayor, Colon, CentroCentro, Cibeles, Paseo del Arte, Adolfo Suarez Madrid-Barajas Airport (T2 si T4 - hale 10 si 11), unitatea de telefonie mobila si SATE.
Gina Rotaru

Rezerva acum!