×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Paste ortodox 2015, in Romania

Cand vine vorba de sarbatori, multora ne zboara gandul la vacante in strainatate. Insa, ce-ai spune daca anul acesta petrecem un Paste ortodox 2015, pe meleaguri romanesti, in locuri unde tradiitia este inca vie si mancarurile dau miresme de-ti lasa gura apa? In ultimii ani, toti mai multi straini vin sa ia contact cu traditiile si slujbele bisericesti organizate anual de Paste ortodox 2015. De ce nu am face-o si noi? Romania este o tara frumoasa, pe care romanii insisi nu o cunosc intru-totul. Indiferent de cat de tare iti plac vacantele, exista un coltisor pe care probabil nu l-ai strabatut inca. Motiv pentru care, hai sa petrecem un Paste ortodox 2015 in Romania, optand pentru cele mai bune oferte de vacanta ale momentului, pe care le are Europa Travel. Nu degeaba este cea mai mare agentie de low cost din Romania.

Paste ortodox 2015, in Bucovina
Sarbatoarea de Paste ortodox 2015 in Bucovina este una dintre cele mai expresive experiente culturale si religioase pe care le poti trai pe pamant romanesc. Bucovinenii sunt dedicati traditiior si evenimentelor religioase, iar manastirile pictate sunt o splendoare, acestea fiind incluse in patrimoniul mondial UNESCO. De fiecare Paste ortodox 2015, in Bucovina se organizeaza Festivalul National al Oualor pictate manual, colorarea acestora fiind o adevarata arta. Este locul in care simti traditia si importanta Pastelui, ospitalitatea si linistea sufleteasca a oamenilor si frumusetea si bunatatea gastronomiei locale. Locul in care iti poti petrece o saptamana de Paste ortodox 2015 de la doar 889 de lei, de persoana.

Paste ortodox 2015, in Maramures
O zona cu traditie bogata, Maramures este considerat un muzeu viu al vremurilor de demult. Maramuresenii respect cu strictete postul Pastelui, iar in Saptamana Patimilor bisericile sunt pline de credinciosi veniti sa asculte deniile. Potrivit traditiei de Paste ortodox 2015, in Maramures nu este bine sa porti haine colorate in post, iar culoarea rosie este interzisa. De asemenea, nu trebuie sa imbraci vesminte noi! Hainele trebuie sa fie modeste si sa nu atraga atentia, cea mai mare importanta avand-o Sarbatoarea in sine si strangerea familiei laolalta. Este o experienta aparte de Paste ortodox 2015, pe care o poti trai in sejururi de la 789 lei, de persoana.

Paste ortodox 2015, in Vatra Dornei
Vatra Dornei sau „Perla Bucovinei” se afla la o altitudine de 802 de metri in Depresiunea Dornelor, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna. Un Paste ortodox 2015 aici, inseamna mese la loc de cinste, cu celebrul bors de miel, drob, stufat de miel, friptura, mamaliga, cozonac, pasca si vinul rosu. La fel ca in Bucovina, Vatra Dornei are un ritual bine impamantenit privind vopsitului oualor rosii, momentul fiind un prilej de reuniune a celor dragi. Pe langa toate frumusetile sale, Vatra Dornei este si un bun punct de plecare spre manastirile Bucovinei: Putna, Sucevita, Humor si Voronet, unde se organizeaza slujbe de Inviere, cu o intensitate spirituala nemaipomenita. Poti petrece aici un sejur de Paste ortodox 2015, cu preturi de la 479 lei, de persoana.

Paste ortodox 2015, in Predeal
Predeal, cel mai inalt oras din tara, este ales adesea de cuplurile tinere, dornice de drumetii si distractie pe partii de schi bine amenajate. Este locul in care sa sarbatoresti zilele de Paste ortodox 2015 alaturi de cei dragi, la mese imbelsugate si in plimbari pe trasee impadurite, de-a lungul carora sa inhalezi aerul curat al statiunii. Si in Predeal, ca si in restul tarii, poti participa la slujbe bisericesti, ale caror frumusete si intensitate spirituala sunt greu de explicat. Dupa slujba de Inviere, oamenii se intorc spre case cu Lumina Sfana, inviorand strazile statiunii. Iar dupa un desfat culinar, incep petrecerile. Restaurantele sunt deschise, iar tinerii dorinici de socializare se strang cu mic cu mare sa ciocneasca primele oua rosii de Paste ortodox 2015. Este statiunea vioaie, care intruneste toate caracteristicile unei Sarbatori Pascale menite sa bucure toate generatiile si in care poti petrece un Paste ortodox 2015, la preturi de la 399 lei, de persoana.
Gina Rotaru

Rezerva acum!