×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Unde mergem in vacanta de Paste 2015

Mare, soare, briza mediteraneana si bucate pe indelete... a venit momentul sa ne alegem vacanta de Paste 2015, prima perioada oficiala cu mai mult `liber de la serviciu`. Unde mergem in vacanta de Paste 2015? Ei bine, oferte sunt cu duiumul, iar destinatii cu tona. Totusi, noi ne-am oprit la vacanta de Paste 2015 in destinatii mediteraneene, care sa se plieze pe toate gusturile. Vorba aceea, sarbatoarea Pascala trebuie sa fie perfecta atat pentru credinciosi, cat si pentru gurmanzi si aventurieri.

Iar tarile care ne fac constant cu ochiul prin traditii, gastronomie, ospitalitate si natura sunt Grecia, Spania si Italia. Anul acesta duminica Pastelui cade in 5 aprilie la catolici si 12 aprilie pentru ortodocsi, relativ tarziu in sezonul de primavara, dar tocmai bine pentru sejururi relaxante la Marea Mediterana, unde te poti bucura de soare, mare si temperaturi confortabile. Iata la ce destinatii de vacanta de Paste 2015 ne-am gandit.

Grecia
Grecia este patria ortodoxiei si una dintre cele mai cautate destinatii pentru vacanta de Paste 2015. Slujbele religioase sunt impresionante aici, in special in insula Thassos, care se aglomereaza anual in aceasta perioada. Ti-o recomandam pentru vacanta de Paste 2015, alaturi de peninsula Halkidiki, cea mai aproape destinatie greceasca de Muntele Athos, unde vei gasi traditie pura. Pentru relaxare totala si o vacanta de Paste 2015 cu traditie si distractie turistica, iti recomandam Creta, iar pentru mai multa agitatie si entuziasm turistic ai numeroase oferte pentru Corfu. Iar daca vrei traditionalism profund si liniste molipsitoare, mergi in micuta insula Paxos.

Spania
Mancare delicioasa, spirit petrecaret latin si o dedicare religioasa ilustrata prin numeroase traditii si obiceiuri pitoresti. Spania este o alegere buna pentru vacanta de Paste 2015 intrucat sarbatoarea coincide cu Domingo de Ramos - duminica ramurilor sau duminica Floriilor - si se incheie cu Lunes de Pascua (Lunea de Paste). Cu toate acestea, evita statiunile supraaglomerate si mergi pe Coasta Cataloniei, unde exista sate autentce si pesteri demne de armirat. Pentru mai multa distractie, poti alege o vacanta de Paste 2015 in Mallorca sau Ibitza. Sunt destinatii cu numeroase oferte bune pentru vacanta de Paste 2015.

Italia
Cand spui vacanta de Paste 2015 in Italia mintea zboara deja la mancarurile colorate si simti parca mireasma de rosii, busuioc si paste proaspat facute. Este locul in care Duminica Pastelui aduna familiile la masa, formandu-se un moment unic. Mergi in insulele Sicilia si Sardinia sau alege zonele continentale precum Coasta Amalfi si regiunea sudica a Puglia, unde te vei indragosti de plaje frumoase, orase antice si caldurosul bun venit in vacanta de Paste 2015 al localnicilor.

Ideal este sa-ti petreci vacanta de Paste 2015 in casa unui localnic. Asa vei simti spiritul italian si vei descoperi traditia pura a Pastelui. Insa, cum acest lucru este dificil, iti recomandam cateva oferte bune pentru vacanta de Paste 2015 in Italia, in care sa te bucuri cu adevarat de frumusetea acestei perioade.
Gina Rotaru

Rezerva acum!