×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cum sa te imbraci pentru aeroport

Indiferent de destinatia aleasa, felul in care te afisezi intr-un aeroport este destul de important. Hainele iti ofera confort, lejeritate, stil, incredere si respectul celor din jur. Tocmai de aceea, piesele vestimentare trebuie alese cu grija, in functie de vreme, de numarul de bagaje si de orele petrecute in avion. N-ai vrea sa atragi privirile tuturor si, mai cu seama, sa simti cu esti aratata cu degetul, doar pentru ca ai incercat sa fii la moda. Asadar, hai sa vedem cum ar trebui sa ne imbracam pentru aeroport atunci cand plecam sau ne intoarcem in/din vacanta.

1. Fii simpla. Evita sclipiciurile, tintele si printurile indraznete. Daca trebuie, limiteaza-te la una sau la doua accesorii iesite din comun. Alege haine simple, dar la moda. Hainele inchise la culoare sunt practice tinand cont ca va fi greu sa bei si sa mananci fara sa te murdaresti, mai ales daca ai parte de un zbor cu turbulente. Adoptand o tinuta simpla, iti va fi mai usor sa te pastrezi trendy si, in acelasi timp, sa te simti lejer.

2. Alege confortul. Cateodata, tinutele noastre preferate nu sunt si cele mai confortabile. Iar cand vine vorba cu ce ne imbracam pentru aeroport, confortul vine inaintea stilului. Pastreaza tocurile pentru cand ajungi la destinatie. Vei vrea sa porti tinute largi, pantaloni lejeri, tricouri, slapi sau balerini. Poate nu te vei simti la fel de dichisita ca-n totodeauna, dar vei aprecia cand vei fi nevoita sa ridici bagaje, cand te vei lovi de ceilalti pasageri pe culoarul avionului in timp ce-ti aranjezi bagajul si cand vei simti nevoia sa te foiesti pe scaun, dupa cateva ore bune de zbor.

3. Evita frigul. Se stie de variatia temperaturii din avioane, iar pentru asta blazerul este cheia. Este cel mai practic, fiind usor de asortat cu orice tinuta, usor de imbracat si relativ subtire si usor de impachetat cand vrei sa le bagi in geanta de mana. Alte piese vestimentare importante sunt pashmina si esarfa, la alegere. Sunt accesorii fashion, care tin de cald si care iti ofera intotdeauna un aer trendy. Iar intr-un aeroport, asta este tot ce-ti trebuie. Cand ti-e racoare, le poti folosi pe post de mini blazere.

4. Fii practica. Renunta la accesoriile pe care esti nevoita sa le dai jos la control, cum ar fi incaltari cu tinte, curea si bijuterii. Chiar daca unele dintre ele chiar arata fashion, te vei simti stupid grabindu-te sa le dai jos, mai ales cand in spatele tau coada de pasageri se tot lungeste.

5. Fii stilata. Chiar daca trebuie sa tii cont de toti factorii enumerati mai sus, nu inseamna sa trebuie sa-ti sacrifici stilul vestimentar. Simte-te increzatoare in tinuta aleasa si indreapta-te spre destinatia de vacanta in cel mai fashion outfit posibil. Totul este sa nu atragi atentia asupra ta, riscand sa cazi in penibil. In rest, nu renunta la a fi fashion si in tinute casual. Have fun!
Gina Rotaru

Rezerva acum!