×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Start la shopping! A inceput sezonul de reduceri in Paris

Pe locuri, fiti gata… start la shopping! A inceput sezonul reducerilor de iarna in Paris! Timp de sase saptamani capitala modei se transforma intr-un maraton al shoppingului si al zambetelor, sute de magazine fashion de renume international afisand reduceri chiar si de 90%. Daca ai fost, stii despre ce vorbim, daca nu, e cazul sa iti iei o mini vacanta. Si nu oricum, ci una in care sa pleci cu valiza goala! Nu de alta, dar abia daca ii vei mai putea inchide fermoarele la intoarcere. Crede-ne, ti-o spunem din experienta!

Cele sase saptamani de reduceri de iarna in Paris incep de miercuri, 7 ianuarie 2015, si se incheie marti, 17 februarie 2015. Atentie, insa, unele magazine au primit autorizatie sa afiseze reduceri doar in anumite zile ale saptamanii, iar programul exact il gasesti doar in incinta acestora. Printre magazinele cu program preferential de anul acesta se afla Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Guyane si La Reunion. Cat despre zonele cu magazine „must visit” in sezonul reducerilor, si acestea sunt pe categorii.

Goana dupa chilipiruri
Daca vrei lux- chic, mergi pe Avenue Montaigne, casa celor mai tari branduri din lume: Chanel, Valentino, Harry Winston, Bulgari, Louis Vuitton si Celine. De aici, poti lua taxiul pana la Hermes (24 Rue du Faubourg Saint Honore) - celebrul templu fashion francez. Pentru tinute trendy alege Colette (213 Rue Saint-Honore), iar la cateva strazi distanta gasesti Palais Royal, celebrul templu francez al parfumeriei. Daca visezi la vintage, La Petite Robe Noire (125 Rue Valois, Jardin du Palais Royal) al designerului Didier Ludot este un magazin fascinant, cu o colectie de rochii negre, clasice. Pentru o mai mare varietate, indreapta-te spre „Le Marais”, celebra zona asociata cu districtul Soho din Londra, unde cel mai faimos magazin de haine este L’Eclaireur (40 Rue de Sevigne). Iar pentru genti vintage, mergi la Florian Denicourt (24 Rue Charlot). Calitatea lor iti asigura durabilitate si frumusete pe viata!

Merci... fashion
Dupa o alergatura printre tinute, vine si vremea pantofilor. Parca v-ati mai inviorat putin, nu? Mergi la K. Jacques (16 Rue Pavee), care croieste sandale chic pentru femei din 1933. Tot aici vei gasi o selectie de sandale si bijuterii realizate in stil grecesc. Designul lor este absolut superb. Revenim in zona Le Marais, dar de data asta la Merci (111 Boulevard Beaumarchais), al carui concept unic ii uimeste pana si pe parizieni. Aici vei gasi totul in materie de accesorii si nu numai... de la carti, bijuterii efemere ciudate, tinute fashion pentru tine, sot si copil si chiar flori. Merci reprezinta o schimbare in stilul de viata, lasand loc imaginatiei, culorii si nonconformismului.

Buget mic, bagaje pline
Si... nu te opri aici! Exista zeci de magazine pe strazile laturalnice si, mai ales, la periferia Parisului, unde marcile sunt la ordinea zilei, calitatea este la high level, iar preturile sunt impresionant de mici. Tocmai de aceea, nu ai nevoie de un buget exorbitant sa faci shopping la Paris. Alege-ti magazinele in functie de pusculita, ia-ti incaltari comode si go for it! Vei fi surprinsa cat de solicitanta poate fi o zi de shopping si cate satisfactii in poate aduce ea in capitala modei. Chiar si cu 3 euro poti gasi o rochie cu eticheta de marca, care sa iti vina perfect. Te asteptam cu fotografii!

Daca totusi sezonul te-a luat pe nepregatite, nu te intrista. Urmeaza si reducerile din vara. Datele acestora au fost deja anuntate, astfel ca planuieste-ti vacanta in perioada 24 iunie 2015 - 4 august 2015.

Gina Rotaru

Rezerva acum!