×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Spania: Best summer festivals 2015

Daca vrei Spania pentru la vara, alege-ti vacanta in una dintre perioadele marilor festivaluri. Trei dintre cele mai faimoase festivaluri spaniole ale verii ofera pericol, adrenalina, agitatie si multa distractie... cu splash. Sunt evenimente care fac inconjurul lumii si care ajung pe aproape toate posturile de stiri din cauza pericolului la care se supun participantii, a nebuniei care ia cu asalt strazile spaniole si aspectacolelor  de lumini organizate pe plaja. Vezi care te-ar atrage mai tare si... go for it!

Festivalul San Ferrmin
Aceasta cursa nebuna de tauri este unul dintre cele mai renumite evenimente populare din Spania. Ea face parte din Festivalul San Ferrmin, organizat anul acesta intre 6 si 14 iulie. Festivalul San Ferrmin este unul periculos, dar excitant pentru multi localnici, si nu numai, cu toate ca, anual, in urma evenimentului se inregistreaza zeci de raniti. Sute de mii de amatori de adrenalina si de aventura vin sa-si petreaca perioada festivalului in Spania, tocmai pentru a se alerga cu taurii si pentru a participa la spectacolele in aer liber.

La Tomatina
La Tomatina sau celebra bataie cu rosii. La Tomatina se organizeaza anual in orasul valencian Bunol, situat la 30 de kilometri de Marea Mediterana, si este un festival in care participantii se bat cu rosii „just for fun”. Festivalul are loc in ultima zi de miercuri a lunii august, mai exact in 26 august 2015, in timpul saptamanii de festivitati din Bunol.

El Noche de San Juan
El Noche de San Juan este un festival de intampinarea sezonului de iarna, organizat anual in 23 iunie. Festivalul este popular de-a lungul coastei, unde, la miezul noptii, plaja se lumineaza cu focuri de tabara si o multime de artificii. Sarbatoarea are in solstitiul de vara, cea mai scurta noapte a anului, cand traditiile, ritualurile si legendele sunt unite de doua elemente comune: foc si apa.

Rezerva acum!