×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Gustari pentru care sa mergi in vacanta la Disneyland

Cine nu-si doreste o vacanta la Disneyland? Sa recunoastem: cu totii suntem un pic indragostiti de Disney. De ale sale povesti nemuritoare, castele magice, pirati vrajiti si carusele ametitoare, care te plimba prin taramuri fermecate. Insa, peste toate, suntem fascinati de secretele sale bine ascunse printre aleile parcurilor. La fiecare vizita, descoperim lucruri noi, mai fascinante decat in ultima vacanta la Disneyland si iaca asa se creeaza dependenta. De-a lungul timpului, am descoperit ca unul dintre multele secrete este... mancarea. De la cele mai fine preparate si pana la clasica placere vinovata a gogosilor, Parcurile Disney sunt pline de snacks-uri de care, probabil, nici n-ai auzit (gogoase Mickey de dovleac?). Cazeaza-te, infrupta-te si savureaza - gustarile de mai jos merita o vacanta la Disneyland, cu bilet la Parcurile Disney!

1. Sandwich Monte Cristo
Jumate gogoasa, jumate sendvis moale, aceasta gustare a dat lovitura la Cafe Orleans, fiind considerata cel mai aromat preparat din aceasta parte a Mississippi. Merita sa-ti iei o vacanta la Disneyland doar pentru a o gusta.

2. Gogosi Mickey de dovleac
Toamna trecuta, Foodbeast a lansat gogoasa frantuzeasca (Beignet) Mickey din dovleac. Patrate si presarate cu zahar pudra, gogosile Mickey din dovleac au fost gustarile de sezon de vacanta la Disneyland in Bar Mint din New Orleans Square si cu siguranta vor fi in continuare pana la finele lui 2015.

3. Nachos din homar
Homar proaspat, chips-uri calde, doua tipuri de branza, smantana si ardei... ce-ti mai poti dori de la o vacanta la Disneyland, ca gurmand? Gasesti nachos din homar in Bar Cove, un loc destul de secret, dincolo de Grota lui Ariel, in Disney California Adventure.

4. Cartofi pai cu sos picant de cajun
Este o delicatesa Disneyland „de vis” atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Si asta, probabil, pentru ca peste acesti cartofi pai se presara usturoi si parmezan.

5. Placinta cu mere
Este o adevarata nebunie. Nu te gandi ca o vei gasi in varianta mamei, ci intr-un stil cu totul aparte. Doar asta ar trebui sa inseamne unicitatea intr-o vacanta la Disneyland. Putin foietaj si mere la greu. Cat despre aroma, ce poate fi mai ademenitor ca merele coapte, cu zahar, scortisoara si foietaj subtire. Gasesti placinta cu mere in toate parcurile Disney, insa fiecare are un alt gust, in functie de traditia tarii. Incearca-o intr-o vacanta la Disneyland Paris.

Rotaru Gina

Rezerva acum!