×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Pozeaza-ne si castiga o vacanta in Zakynthos!

Surprinde un moment cu Europa Travel, din timpul vacantei tale, petrecuta in vara anului 2014, si poti castiga un sejur in Zakynthos! Pozeaza-ne afisul, autocarul sau orice altceva care contine sigla agentiei Europa Travel, cat sa vedem si destinatia in care te afli, apoi pune fotografia pe pagina noastra de Facebook. Pozele pot fi postate doar de pe contul personal de Facebook.


Joaca-te, cauta, pozeaza si castiga o vacanta, in cel mai distractiv mod posibil!

Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorti, in data de 15 august 2014, iar numele lui va fi anuntat tot pe pagina noastra de Facebook!

Mult succes!

REGULAMENT CONCURS:  “Pozeaza-ne si castiga o vacanta in Zakynthos!”

Rezumat:

Concurs desfasurat pe pagina de facebook Europa Travel si consta in castigarea unei vacante pentru doua persoane in Grecia, Destinatia Zakynthos, transport autocar, cazare 6 nopti pentru utilizatorul care ne va trimite o poza postata conform conditiilor concursului “Pozeaza-ne si castiga o vacanta in Zakynthos!”

Perioada: Concursul se va desfasura in perioada 7 - 14 august 2014. Dupa incheierea concursului - perioada de jurizare.

Premiul:
Se va acorda 1 premiu:
- Vacanta pentru doua persoane in Grecia (Zakynthos), transport autocar, cazare 6 nopti si asistenta turistica.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

- Organizatorul Concursului “Pozeaza-ne si castiga o vacanta in Zakynthos!” (denumit in continuare „Concursul”) este S.C. Total Image Media S.R.L. (Europa Travel), cu sediul in Str. Turistilor, nr. 23, sector 2, Bucuresti.
- Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
- Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
- Concursul va fi operat prin intermediul S.C. Total Image Media S.R.L. - Europa Travel cu sediul social in Bucuresti, Str. Turistilor, nr.23, sector 2, cod , inregistrata in Registrul comertului sub nr. J40/2004, CUI: RO16330447. (in continuare „Europa Travel”).

Pe perioada Concursului, Europa Travel va desfasura urmatoarele servicii:
1. Va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea oferirii premiului;
2. Va preda premiul castigatorului, dupa validarea si identificarea acestuia in conditiile stabilite prin Regulament;
3. La data acordarii premiului va legitima castigatorul si va intocmi un proces verbal de predare-primire a premiului, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook a agentiei Europa Travel (https://www.facebook.com/EuropaTravel) si se va incheia in data de 14 august. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantilor care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume/prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

- Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Europa Travel de pe Facebook.
- Intra pe pagina Europa Travel de pe Facebook: https://www.facebook.com/EuropaTravel
- Da like paginii de facebook Europa Travel: https://www.facebook.com/EuropaTravel
- Poza castigatoare va fi aleasa prin tragere la sorti.

IMPORTANT! Europa Travel isi rezerva dreptul de a descalifica din concurs orice concurent care nu respecta regulamentul de mai sus sau care este suspectat ca ar incalca acest regulament, fara un preaviz sau vreo justificare.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda 1 premiu, astfel:
- O vacanta de doua persoane in Zakynthos, Grecia, transport autocar, cazare 6 nopti
Excursia se va desfasura in vara anului 2014.

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alt premiu si nici nu poate fi convertit in bani. In cazul refuzului scris al castigatorului de a intra in posesia premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.
Premiul nu este transmisibil.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti conform conditiilor concursului “Pozeaza-ne si castiga o vacanta in Zakynthos!”. Poza va fi postat pe pagina de Facebook a agentiei Europa Travel: https://www.facebook.com/EuropaTravel

Tragerea la sorti va fi facuta random, prin utilizarea urmatorului program: random.org . In momentul tragerii la sorti, vor fi prezenti 3 membrii, angajati ai Europa Travel, respectiv un membru din partea Serviciului Juridic, un membru din partea Directiei de Marketing si un membru din partea Directiei Financiare, desemnati de catre directorul general al companiei.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului de pe Facebook  i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: va fi contactat prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le are completate in profilul  de pe Facebook si i se va afisa numele pe pagina Europa Travel de pe Facebook. Apoi, va primi instructiunile pentru a intra in posesia premiului.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept in data de 14 august si poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Europa Travel. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 12. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Europa Travel si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Rezerva acum!