×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Sporturi de agrement in insula Corfu

Echitatie, drumetii, safari... sunt doar cateva dintre sporturile de agrement din insula Corfu. Fie ca optezi pentru sporturi organizate in grup sau sporturi individuale, in zonele turistice ale insulei gasesti nenumarate centre specializate. Daca iti plac senzatiile tari, practica parasutismul sau mergi intr-o expeditie safari alaturi de instructori antrenati. Daca, insa, vrei sa descoperi insula, sa admiri frumusetile ei si sa te bucuri de briza marii, alege cateva ore de echitatie sau opteaza pentru ciclism. Indiferent de alegere, sportul in insula Corfu este o adevarata placere datorita peisajelor mediteraneene, a vegetatiei luxuriante si a aerului curat. Iata cateva informatii referitoare la sporturile de agrement din insula Corfu. 

f04

Parasutism  Daca visezi la o portie zdravana de adrenalina, practica parasutismul. In partea sudica a Insulei Corfu gasesti scoala de parasutism Aghios Gordios Bay, care ofera cursuri pentru orice nivel de experienta. Vei fi dus la 400 de metri altitudine si vei admira o priveliste memorabila asupra intregii insule Kerkyra, sub atenta supraveghere a unor instructori profesionisti.

Safari
Ai condus vreodata un ATV? Este o experienta plina de entuziasm si adrenalina, mai ales daca optezi pentru traseele montane din Corfu. Sa conduci pe serpentine pana la Muntele Pantocrator, unde sa vizitezi Manastirea Sf. Pantocrator, sa vezi satul Paleo Perithia, aflat la 650 de metri deasupra nivelului marii, si sa admiri peisajele mirifice de-a lungul traseulului.... cine nu si-ar dori o astfel de vacanta? Iar daca la final te bucuri si de o balaceala in valurile marii, atunci chiar poti spune ca ai avut o zi completa, in care ai simtit spiritul aventurier al Insulei Corfu. Pretul inchirierii unui ATV porneste de la 30 euro/zi, iar al unui jeep variaza in functie de motorul si modelul acestuia, pornind de la 80 euro/persoana/zi

Ciclism
Bicicleta este o buna alternativa la masina personala, mai ales daca vrei sa descoperi trasee si zone aparte, care nu pot fi explorate cu un vehicul de mari dimensiuni. In fiecare an, tot mai multi turisti aleg sa-si petreaca vacanta colindand insula pe biciclete, pentru a exlora zonele mai putin turistice si pentru a descoperi locuri pustii in care sa se relaxeze, mai ales in timpul sezonului de varf. Exista puncte de inchirieri biciclete, scutere si motociclete in toate zonele turistice ale insulei. Printre cele mai cunoscute sunt SCOOTERMANIA (Corfu Town), Nikos Bikes (Portul din Gouvia) sau Costas Rent a Bike (Acharavi), iar pretul de inchirere al unei biciclete este de aproximativ 6 euro/zi.

Echitatie 
Daca iubesti echitatia, pe Insula Corfu gasesti o multime de centre, unde incepatorii pot lua lectii de la instructori calificati, iar profesionistii se pot aventura in zone montane dificile. Exista centre de echitatie in Corfu care organizeaza tururi in jurul insulei, unde frumusetea marii Mediterane se imbina cu vegetatia luxurianta. Printre cele mai cunoscute centre de echitatie din Insula Corfu se afla TRAILRIDERS (in satul traditional Ano Korakiana), Silvaland (in zona impadurita Kalafationes) si Centrul Avlaki (situat intre Kassiopi si Sf. Stefan), iar preturile variaza intre 13-15 euro/persoana/zi,in functie de ruta si durata orelor de echitatie.

Citeste mai mult aici.

Rezerva acum!