Castiga o vacanta in insula Corfu!

Achizitioneaza un pachet turistic in perioada 14 – 17 noiembrie de la una din agentiile Europa Travel* si intri in tragerea la sorti pentru o excursie cu avionul in insula Corfu 2014 pentru 2 persoane.

*inclusiv de la Targul de Turism desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – standul 16 Europa Travel, Pavilion C1.

couple on beach
                      Concursul se va desfasura in perioada 14 – 18 noiembrie 2013!

Ce trebuie sa faci

– Achizitioneaza un  pachet turistic (indiferent de destinatie) in perioada 14 – 17 noiembrie 2013 si intri  in tragerea la sorti pentru o excursie in insula Corfu.

Regulament:

1. Concursul se va desfasura in perioada 14 – 18 noiembrie 2013.

2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

3. Participarea este conditionata de achizitionarea unui pachet turistic de la una din agentiile noastre (*inclusiv de la standul Europa Travel din cadrul Targului de Turism al Romaniei) in perioada 14 – 17 noiembrie.

4. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.

5. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.

6. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de sapte zile se va face o noua tragere la sorti.

7. Castigatorul va fi anuntat la incheierea concursului pe pagina de Facebook Europa Travel si pe blogul agentiei Europa Travel.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Concurs „I love Europa Travel”!

    Castiga un sejur gratuit! Intra in concursul „I love Europa Travel” si da frau liber imaginatiei! Fii original! Scrie „I love Europa Travel” ca un artist si noi iti dam un sejur gratis in Corfu. Foloseste cele mai nastrusnice „ustensile”(nisipul, pietricelele, rujul şi oglinda de make-up sau mergi pe clasica varianta a foii de […]

Pe urmele lui James Bond cu Europa Travel

Tărâmurile din Corfu, îmbrăcate în verde-smarald te îmbie la vacanță exact în locurile pe unde au trecut actorii tăi preferați din filmul For Your Eyes Only (1981) din seria Agentul 007. Roger Moore joacă rolul Agentului 007 fiind implicat într-un complot care îl pune în situația de a se infiltra în lumea interlopă a Greciei […]

Intra in Clubul Europa Travel si te trimitem in vacanta!

Intra in Clubul Europa Travel! Aici te asteapta noi prieteni si posibilitatea de a castiga o excursie fantastica in doi intr-una dintre cele mai frumoase insule grecesti, Zakynthos. Nu rata ocazia sa devii membru al Clubului Europa Travel pentru a avea parte de experiente unice! Inscrie-te in Clubul Europa Travel pana la data de 13 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + eight =