Castiga o vacanta in insula Corfu!

Achizitioneaza un pachet turistic in perioada 14 – 17 noiembrie de la una din agentiile Europa Travel* si intri in tragerea la sorti pentru o excursie cu avionul in insula Corfu 2014 pentru 2 persoane.

*inclusiv de la Targul de Turism desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – standul 16 Europa Travel, Pavilion C1.

couple on beach
                      Concursul se va desfasura in perioada 14 – 18 noiembrie 2013!

Ce trebuie sa faci

– Achizitioneaza un  pachet turistic (indiferent de destinatie) in perioada 14 – 17 noiembrie 2013 si intri  in tragerea la sorti pentru o excursie in insula Corfu.

Regulament:

1. Concursul se va desfasura in perioada 14 – 18 noiembrie 2013.

2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

3. Participarea este conditionata de achizitionarea unui pachet turistic de la una din agentiile noastre (*inclusiv de la standul Europa Travel din cadrul Targului de Turism al Romaniei) in perioada 14 – 17 noiembrie.

4. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.

5. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.

6. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de sapte zile se va face o noua tragere la sorti.

7. Castigatorul va fi anuntat la incheierea concursului pe pagina de Facebook Europa Travel si pe blogul agentiei Europa Travel.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Concurs pe Facebook : Unde-s multi, vacanta creste !

EuropaTravel lanseaza campania de promovare „Unde-s multi, vacanta creste”, concurs organizat exclusiv pentru prietenii nostri de pe Facebook! Ce trebuie sa faci pentru a castiga o vacanta all inclusive ? Primul pas : trebuie sa ai cont de facebook Al doilea pas : trebuie sa devii membru al grupului „Unde-s multi, vacanta creste” Al treilea […]

Mamma Mia impreuna cu Europa Travel!

Mamma Mia este, probabil, cel mai bun film care va poate inspira atunci cand va planificati o calatorie in Grecia. Creata pe baza hiturilor ABBA, povestea este a unei fete ce urmeaza sa se casatoreasca si care nu-si doreste altceva decat sa fie condusa la altar de catre tatal sau, deziderat nu chiar asa simplu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − ten =