Pe urmele lui James Bond cu Europa Travel

Tărâmurile din Corfu, îmbrăcate în verde-smarald te îmbie la vacanță exact în locurile pe unde au trecut actorii tăi preferați din filmul For Your Eyes Only (1981) din seria Agentul 007.

Roger Moore joacă rolul Agentului 007 fiind implicat într-un complot care îl pune în situația de a se infiltra în lumea interlopă a Greciei și a de a porni o cursă contra cronometru pentru găsirea unui dispozitiv furat, care ar putea controla o flotila de submarine britanice. Acesta îi cere ajutorul Melinei Havelock, fiica unor angajați ai Serviciului Secret Britanic, care ajunge în Insula Kanoni de lângă Corfu, și împreună participă la o petrecere de nuntă în satul Bouas-Danilia apoi se retrag pe plajele Paleokastritsei – stațiunea desprinsă parcă dintr-o insulă din Pacific.

Vei îndrăgi golfurile drăguţe cu apă smarald atât de limpede încât ai înota şi ai face scufundări precum actorii din film. Iahturile de lux se plimbă agale pe fundalul creat de frumoasele dealuri verzi, iar plajele cu nisip şi prundiş te aşteaptă să te bucuri de soare. Include în intinerariu și alte cadre de film precum: Palatul Achilleion și terasa sa, Fortăreața Veche, Villa Sylva (cu piscina din film), dar și cazinoul din Corfu Town unde James Bond ia cina cu Kristatos, un bogat om de afaceri grec care se alătură misiunii agentului 007.

 

Roger Moore

Câștigă cu Europa Travel o vacanță pe platourile de filmare din For Your Eyes Only !

 

Achilles statue Achillion Palace Corfu Greece

Dă Like paginii noastre de Facebook www.facebook.com/EuropaTravel și, prin tragere la sorți, poți câștiga o vacanță pentru 2014 pe urmele lui James Bond în Insula Corfu!

Concursul se desfășoară în perioada 16-22 septembrie 2013! 

 

Ce trebuie sa faci:

1. Da-ne un like pe Facebook –www.facebook.com/EuropaTravel

2. Trimite-ne un mesaj pe pagina de Facebook in care sa specifici numele complet si o adresa de e-mail valida la care te putem contacta.

Regulament concurs Pe urmele lui James Bond cu Europa Travel:

1. Concursul se va desfasura in perioada 16-22 septembrie 2013.

2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

3. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa dai Like paginii de Facebook Europa Travel –www.facebook.com/EuropaTravel

4. Fiecare participant trebuie sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook Europa Travel cu numele si o adresa de e-mail la care poate fi contactat.

5. Se iau in considerare numai voturile obtinute de la persoane de cetatenie romana, cu conturi de Facebook reale.

6. Concursul se adreseaza numai persoanelor peste 18 ani.

7. Persoanele care dau Like de pe conturi false (fara activitate) nu vor fi luate in considerare si vor atrage descalificarea participantului.

8. Premiul consta intr-o vacanta in Corfu pentru 2014.

9. Premiul nu poate fi schimbat, amanat pentru o alta perioada a anului (decat cea convenita cu agentia sau in functie de disponibilitatile momentului) si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani.

10. La concurs pot participa doar persoanele aflate in tara.

11. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat si/sau nu va raspunde in termen de 7 zile se va face o noua tragere la sorti.

12. Castigatorul va fi anuntat in termen de 7 zile de la incheierea concursului pe pagina de like-uri Europa Travel de pe Facebook.

 

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Sfaturi pentru o calatorie lipsita de griji!

        Adeseori turistii se intorc din vacanta extenuati. Calatoria ce se dorea a fi reconfortanta si plina de evenimente fericite, se dovedeste a fi o cursa stresanta in scopul vizitarii tuturor imprejurimilor inainte de plecare. Daca veti tine cont de sfaturile noastre de calatorie si veti profita de strategiile de planificare, cu […]

Viena – valsand cu Klimt

Cine nu şi-a dorit măcar o dată să viziteze Viena? Şi cine, vizitând-o, nu a rămas uimit de frumuseţea ei, de eleganţa clădirilor, de măreţia Domului Sf. Ştefan, de înălţimea turnului Primăriei (Rathaus), de Palatul şi domeniul Schönbrun, cu cea mai veche grădină zoologică din lume, de Hofburgul imperial, de muzee sau de zecile de […]

4 comentarii

  1. Vor mai exista si alte asfel de concursuri, daca da, cand mai exact, un calendar puteti oferi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 5 =