×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

London Eye a sarbatorit cea de-a zecea aniversare cu sampanie Pommery si focuri de artificii

London Eye sau Roata Mileniului din Londra, devenita simbol distinctiv al capitalei regatului britanic, a sarbatorit pe 9 martie cea de-a  zecea aniversare.

Dupa o decada in care a primit peste 36 milioane de turisti pe malul sudic al Tamisei, London Eye a oferit vizitatorilor un spectacol de artificii impresionant, similar cu faimoasele spectacole de artificii organizate in fiecare an de Anul Nou.

Desi a fost proiectata si constuita ca structura temporara pentru a marca trecerea in mileniul al treilea, “roata de bicicleta” a devenit atat de populara printre localnici si turisti, incat a ramas in picioare pana azi.

Cu ocazia implinirii a zece ani de la construirea Rotii Mileniului, Merlin Entertainments a ofera turistilor care se trezesc devreme sansa de a rezerva bilete cu numai 10 lire pentru turul de la ora 10 dimineata, oferta valabila tot timpul lunii martie.

David Sharpe, unul dintre directorii Merlin Entertainments a declarat zilele trecute: “Merlin Entertainments London Eye a primit peste 36 milioane de vizitatori in ultimii noua ani si asteptam cu nerabdare sa oferim in continuare clientilor cea mai buna experienta si in urmatorii ani”.


Rezerva acum!