×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cele mai ieftine destinatii de city break in 2017

Anul acesta, moda vacantelor trece pe city break. Dupa ce te-ai rasfatat o saptamana la plaja, in clasicele destinatii precum Grecia, Spania si Turcia, vine vremea pentru un city break. Ieftin, bineinteles. Asa spune noua tendinta a vacantelor de vara si toamna, regasita in cererile turistilor. Asadar, iata cateva dintre mai bune si ieftine destinatii de city break ale anului, pe care sa le vezi cu EuropaTravel.

City break Praga

Imagineaza-ti palatele frumoase, numeroasele castele, turnuri, biserici, maluri ale raurilor, poduri si case care se reunesc intr-o combinatie imensa de structuri si culori… Asta e #Praga. Capitala Republicii Cehe luata cu asalt de mii de turisti in fiecare an. Iar anul acesta, ea este una dintre cele mai bune si ieftine alegeri pentru un city break. Nu o spunem noi, ci cererile ofertelor de vacanta in Praga. Asadar, vara asta - sau toamna, cum preferi - nu rata un city break in Praga. Preturile sunt mici, vezi aici.

City break Elvetia

Locul nasterii schiului, Elvetia este o destinatie all season. Este o tara mica, dar care ofera mult mai multe decat partii de schi si cabane. De la arta, la gastronomie si la aventuri in aer, Elvetia este tot ce ti-ai putea dori de la o vacanta. Unde mai pui ca anul acesta, preturile sunt mici. Admira piscurile inalte ale Alpilor, lacurile albastre, vaile de smarald si catunurile pitoresti cu o frumusete de basm. Iar daca esti o fire mai aventuroasa, hai in drumetii, ciclism, alpinism si la o aventura cu parapanta. Ti-am pregatit oferta de vacanta aici.

City break Istanbul

Istanbul este un loc ca nici un altul. Impartit pe doua continente, el este unul dintre cele mai variate orase ale lumii privind gastronomic, cultura si traditiile. O simpla plimbare pe strazile din Istanbul te trece de la fatade din sticla eleganta, la ziduri de piatra de o mie de ani. Cat despre miresme, e imposibil sa nu cazi prada mancarurilor stradale. Si peste toate, Istanbul ramane acasa uneia dintre cele mai mari catedrale ale lumii (devenita acum muzeu): Hagia Sophia. O catedrala care reflecta epoca orasului crestinismului ortodox. Nu degeaba se afla printre cele mai cautate destinatii de city break. Cat despre preturi, ai cea mai buna oferta aici.

City break Croatia

O tara cu peisaje montane dramatice si peisaje superbe colorate in albastru, Croatia este acum mai usor de vizitat decat oricand. Anul acesta, ea este una dintre cele mai cautate destinatii pentru city break, iar preturile sunt mai mult decat accesibile. Daca ai in vedere Croatia, ia in calcul vizita in orasele mari precum Zagreb, Pula, Split sau Dubrovnik. Peisajele sunt de basm, mancarea parca iti provoaca dependenta, iar distractiile sunt cu duiumul. Neaparat viziteaza Dubrovnik, unul dintre siturile Patrimoniului Mondial UNESCO. Un oras uimitor, inconjurat de munti si marginit de mare, cu cladiri vechi,monumente aparte si peisaje ce imbina armonios marea si muntii. Iata cea mai buna oferta de city break aici.

Rezerva acum!