×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

5 motive pentru o vacanta in Bulgaria, primavara sau toamna

Vacanta in Bulgaria de 1 Mai? Poate fi doar inceputul unui lung sir de sejururi pline de distractie la malul marii. Bulgaria este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta ale verii. Statiunile de litoral sunt extrem de confortabile, serviciile all-inclusive sunt de-a dreptul ademenitoare, iar personalul hotelier stie sa zambeasca sincer (sau, cel putin asa pare). Tocmai de aceea, litoralul bulgaresc este plin cu turisti in sezonul de varf. Frumos, la prima vedere. Insa, daca dupa distractie, ai vrea si clipe de liniste, este bine sa-ti planifici din timp perioada de vacanta. Evita mijlocul verii si savureaza din plin primavara si toamna. Iata cinci motive pentru a-ti achizitiona o vacanta in Bulgaria in extrasezon. Bineinteles, asta nu exclude si o vacanta in toiul verii… pentru a simti vibratia distractiei nebune pe litoral.

Vacanta in Bulgaria - Fara multimi

Vacanta in Bulgaria, in extrasezon, este dedicata celor care vor momente de relaxare, momente linistite alaturi de familie. Este ideala daca nu vrei sa te amesteci in multime pe plaja sau daca nu vrei sa stai la coada la restaurant. In lunile mai si iunie, litoralul bulgaresc este destinatia turistilor ceva mai linistiti, care vor sa evite multimile zgomotoase si sa se bucure de sunetul relaxant al valurilor marii.

Atitudinea personalului

Chiar inainte de inceperea sezonului, toate barurile si restaurantele isi deschid portile cu un suflu nou, plin de optimism. Fiind un numar mai mic de vizitatori decat in lunile iulie si august, serviciile sunt mai rapide, iar atitudinea personalului este mult mai prietenoasa. Asta pentru ca are timp pe care sa ti-l dedice.

Vacanta in Bulgaria - perioade cu preturi mai bune

Pentru a atrage mai multi turisti in aceasta perioada, majoritatea agentiilor si hotelurilor ofera reduceri speciale. Reduceri care te ajuta sa faci economii. Astfel, te poti bucura de o vacanta in Bulgaria mult mai ieftina decat in timpul verii.

Vacanta in Bulgaria cu timp pentru toate

Fara sa vizitezi malul marii in luna mai sau iunie, poti petrece cateva zile in timpul celor mai fierbinti luni ale verii in sanul rece al muntilor bulgaresti. Astfel, cu ce ai economisit datorita ofertelor, petreci inca o vacanta in Bulgaria, de data aceasta, la munte.

Viata bulgareasca in extrasezon

Daca ati fost vreodata la Sozopol sau Nessebar in luna aprilie, este posibil sa fi observat cat de diferite aceste orase sunt in afara sezonului. Vei avea ocazia de a vedea viata reala a localnicilor.

Rezerva acum!