INFORMARI PENTRU CALATORIE

Super oferte de Targul de Turism al Romaniei 2017

Incepe Targul de Turism al Romaniei 2017 si anul acesta vacanta este, cu siguranta, un must! Nu o spunem fix pentru relaxarea din concediu, ci si pentru ca preturile sunt mici... cele mai mici de pe piata. Da, si anul acesta, ti-am pregatit sejururi, circuite, city break-uri, programe pentru seniori sau destinatii exotice cu cele mai mici preturi de pe piata. De joi, 16 februarie, e timpul sa-ti planuiesti vacanta. Te asteptam in agentii si pe site-ul nostru, sa vezi cele mai noi, cele mai bune si cele mai bine gandite vacante ale momentului. Ca sa nu te tinem in suspans, iata cateva dintre titlurile ofertelor Europa Travel ce vor aparea odata cu Targul de Turism al Romaniei 2017:

Vacante in Grecia cu tarif unic

Prima surpriza de Targul de Turism al Romaniei 2017... ti-am pregatit vacante cu tarif unic in Grecia, cu autocarul. Cu 900 de ron, ai totul inclus. Tu trebuie doar sa-ti alegi una dintre destinatiile noastre in Grecia cu autocarul si sa-ti iei aparatul foto! O vacanta ieftina este mult mai distractiva!

Facem cinste cu taxele de aeroport

In vara 2017, ai vacante si mai ieftine cu avionul in Turcia si in Grecia. Asta pentru ca te scutim de taxele de aeroport. Alege o vacanta in Antalya, una in Corfu, Zakynthos, Creta sau Rhodos si te bucuri de tarife mai mici. Un motiv bun pentru si mai multe vacante, nu?

Platesti unul, pleaca doi!

Ce poate fi mai frumos ca o vacanta romantica in doi? Chiar daca nu e de Valentines day sau de Dragobete, destinatia aleasa o face sa fie speciala. Iar anul acesta, Turcia te asteapta cu o multime de statiuni romantice, dar si de distractie. Iar daca esti familist, te bucuri de doua ori. Cu oferta Platesti unul, pleaca doi lansata de Targul de Turism al Romaniei 2017 iti injumatatesti bugetul alocat vacantei. Cum sa nu te-atraga?

City break... de la 99 de euro!

Esti genul mereu gata de duca? Atunci vacantele sunt pasiunea ta. Tocmai de aceea, de Targul de Turism al Romaniei 2017 ti-am pregatit city-break-uri de la 99 de euro. Un pret tocmai bun ca sa-ti tot faci planuri de vacanta!

Paste 2017 Grecia - oferte de Targul de Turism al Romaniei 2017

Ce alta destinatie ti-ai putea dori in vacanta de Paste in afara de Grecia? Taramul ortodoxiei, tara cu traditii puternic inradacinate, cu petreceri insufletite si o gastronomie apreciata in lumea toata... Simte intensitatea trairii localnicilor si frumusetea traditiilor pascale la greci. De Targul de Turism al Romaniei 2017 ai oferte cu duiumul, la preturi accesibile tuturor. Nu degeaba suntem cea mai mare agentie de low-cost din Romania. Iar daca acestea nu ti-ar parea de ajuns, i-am pregatit surprize si pentru Bulgaria si pentru circuite. Descopera-le pe toate joi, chiar inainte ca Targul de Turism al Romaniei 2017 sa-si deschida portile pe europatravel.ro.

Rezerva acum!