×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Top destinatii de Revelion in Europa

Noi destinatii de Revelion? Schimba-ti un pic perspectiva! Fa-ti bagajele si pleaca in vacanta! Ti-am pregatit un top cu cele mai bune destinatii de Revelion din Europa! NU sunt destinatii de Revelion foarte scumpe si nici foarte sofisticate! Sunt locuri in care trecerea dintre ani inseamna distractie, indiferent daca esti cu iubita, cu gasca sau singur! Alege-ti una dintre ele si petrece anul acesta un altfel de Revelion…cu mult mai multa distractie!

Insulele Madeira, Portugalia

Unde? Pe puntea navei tale de croaziera sau in portul Funchal - focurile de artificii sunt atat de mari incat nu le poti rata! De ce? Focul de artificii faimos in lume, recunoscut oficial de Guinness World Records, in 2006, ca cel mai mare joc de focuri de artificii din lume. Acest scenariu magnific, de o frumusete rara, este pur si simplu unic in lume! Cu mii de lampi multicolore, amfiteatru Funchal ofera o imagine cu adevarat de basm. Pe masura ce ceasul bate ora 00.00, cerul se umple de culoare si lumina, iar lumea trece in Noul An cu speranta si multa veselie!

Berlin, Germania

Unde? La Poarta Brandenburger De ce? Berlin sarbatoreste Ajunul Anului Nou cu stil - anual, aproximativ un milion de vizitatori se aduna la Poarta Brandenburg pentru a sarbatori intrarea in Noul An! Sute de produse traditionale sunt aliniate la tarabe asezate pe mai bine de doi kilometri, iar spectacolele cu laser, muzica, luminil si voia buna sunt nelipsite. De asemenea, la miezul noptii ai parte si de un spectacol aparte de artificii! Una dintre cele mai cautate destinatii de Revelion ale anului.

Paris, Franta - in top destinatii de Revelion

Unde ? Pe o barca De ce? Turnul Eiffel, Sena, podurile din Paris ... un decor magic pentru o sarbatoare de Anul Nou. Iar pentru o noapte de neuitat, exista un meniu festiv special (ceviche cu scoici Saint-Jacques, piept derata) si divertisment cu orchestra live. Atentie, insa! Trebuie sa fii imbracat corespunzator pentru a urca la bordul navei! Nu degeaba Parisul se mentine in varful preferintelor ca capitolul destinatii de Revelion.

Dubrovnik - Croatia

Unde? Stradun (strada principala din Dubrovnik). De ce? Se poate ajunge la Dubrovnik din toate colturile pamantului. Este destinatia in care vrei sa revii in orice anotimp. Dubrovnik nu este un oras pentru o singura data, este un cadou pentru o viata intreaga. Iar daca ti se pare greu de crezut, viziteaza-l o data! Vei vrea sa tot revii! In ajunul Anului Nou, in Dubrovnik sunt spectacole cu cei mai cunoscuti artisti croati. Croatii salutaAnul Nou cu un program de muzica si divertisment bogat, acesta fiind cel mai bun moment de a descoperi traditiile si obiceiurile pure ale destinatiei.

Viena, Austria

Unde? Piata Primariei si in Prater. De ce? De Revelion, intreaga Viena este pusa pe distractie si dans. Zona culminanta este Eva Trail din Orasul Vechi. Pentru o ambianta placuta, poti opta pentru o cina de gala sau un bal festiv. Poti merge la un concert, la opera, intr-un club sau intr-un bar sofisticat. Viena este destinatia romantica, in care simti cu adevarat magia Sarbatorilor.

Roma, Italia

Unde? Imperial Forum De ce? Provincia Roma este un cadru aparte, cu multe comori ale capitalei, iar zona inconjuratoare a experimentat (mai mult sau mai putin direct) influenta istoriei orasului etern. Roma este, probabil, una dintre cele mai romantice locuri pentru Ajunul Anului Nou - orasul etern al iubirii.

Praga, Republica Ceha

Unde? Letna Gardens De ce? Praga a fost considerata ca unul dintre cele mai frumoase orase din lume, inca din Evul Mediu. Situat chiar in inima Europei, orasului Praga i s-au asociat mai multe adjective, printre care „orasul de aur”, „orasul cu o suta de turle”, „coroana lumii”. De Revelion, cerul orasului Praga este iluminat de un spectacol de artificii, lansate din Letna Parks. Cea mai buna priveliste o ai de pe poduri si diguri.

Lisabona - Portugalia

Unde? Terreiro do Paco. Incepand cu 21:00 (statia de metrou: Terreiro do Paco). De ce? Pe 31 decembrie, Lisboa se aranjeaza pentru a intampina Revelionul! Mii de oameni umplu piete publice si strazile principale ale orasului pentru a sarbatori impreuna trecerea dintre ani! Terreiro do Paco va fi locul gigantei petreceri de Revelion, oferind o serie de spectacole de divertisment, printre care concerte si jocuri de artificii. In Terreiro do Paco ai o vedere fabuloasa a raului Tagus si cea mai buna muzica portugheza.

Rezerva acum!