×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Octombrie in Amsterdam! Festivaluri si evenimente

Toamna este momentul perfect pentru o vacanta in Amsterdam. Fie ca alegi un sejur in Amsterdam sau un city break in Amsterdam, in plina toamna, orasul este o aglomeratie de evenimente, in care monotonia nici nu intra in discutie. Iar una dintre lunile noastre preferate pentru o vacanta in Amsterdam este octombrie. O luna cu zile insorite, temperaturi confortabile (adesea de peste 16 grade Celsius), strazi mai putin aglomerate ca in perioada aprilie-septembrie si hoteluri mult mai ieftine ca in sezonul de varf. Singura parte mai neplacuta (pentru unii) ar putea fi riscul de ploi marunte. Insa, daca privesti lucrurile cu un pic de romantism, ai sa vezi ca octombrie este o luna ideala pentru o vacanta in Amsterdam!

Amsterdam Dance Event

Intre 19 si 22 octombrie, ubitorii de muzica electronica se vor abtine (cu greu, ce-i drept) sa nu viziteze marile puncte turistice. Asta pentru ca toata atentia le va fi concentrata pe una dintre cele mai importante saptamani de muzica dance ale anului: Amsterdam Dance Event! Un aveniment major care atrage atat fanii si din interiorul industriei. In cele cinci zile de muzica, Amsterdam gazduieste nu mai putin de 300.000 de participanti, printre care 2.200 de artisti, in peste 80 de locatii. Cu sute de DJ-i care umplu programul, Amsterdam Dance Event se raspandeste peste tot in cluburi, saloane si chiar unele galerii de arta si cafenele din Amsterdam. Printre cele mai populare cluburi din Amsterdam, in care sigur va rasuna muzica sunt Akhnaton, Bitterzoet, Escape, ToNight at Hotel Arena, Jimmy Woo, The Mansion, Melkweg, Odeon, Panama, Paradiso, Rain and Sugar Factory!

Awakenings Weekender

Intre 19 - 23 octombrie 2016 are loc o mini-editie a popularului festival Awakenings Techno (organizat anual in luna iunie). Festivalul permite vizitatorilor orasului sa asiste la cele mai tari concerte de muzica tehno, cu cele mai noi si impresionante jocuri de lumini, si sa danseze pe unele dintre cele mai noi melodii.

Halloween

Festivalul de Halloween din 2016 va avea loc intre 20-31 octombrie, servind mai multe zile de distractie sangeroase! In Amsterdam, Halloween-ul reda participantilor ateliere, filme, excursii prin „bantuitul Amsterdam” si, desigur, traditionalele petreceri costumate de Halloween - „Amsterdam Spook”. Nascut din subteran si alimentat de o credinta morbida ca Halloween-ul ar trebui sa fie mai mult decat doar o zi, punctul culminant al „Amsterdam Spook” de Halloween este anuala in costume de morti. Este, poate, cea mai infricosatoare noapte din Halloween, dar si cea mai distractiva atat pentru turisti, cat si pentru localnici. [Best_Wordpress_Gallery id="34" gal_title="Festivaluri Amsterdam"]

Rezerva acum!