×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante la 1 euro in Grecia

1 aprilie vine cu noi vacante la 1 euro! Nu este o pacaleala, ci Europa Travel a prelungit oferta cu vacante la 1 euro, lansand noi pachete turistice in insula Corfu si Paralia Katerini. Asadar, daca asteptai un chilipir ca sa pleci in Grecia, atunci acesta este momentul. Totusi, fii pe faza. Oferta este limitata, iar cererea este destul de mare. Vorba aceea, nu gasesti orinde vacante la 1 euro, in sezonul turistic. Pachetele cu vacante la 1 euro au fost deja puse in vanzare, iar primele plecari sunt programate pentru 28 aprilie, spre Corfu, si 1 mai, spre Paralia Katerini.

Insula Corfu
Daca alegi vacante la 1 euro in Corfu, poti merge in statiunile Paleokastritsa sau Agios Gordios. Paleokastritsa este unul dintre cele mai atractive sate din Corfu, adapostit de culmile abrupte si verzi ale dealuilor, ornate cu plantatii de maslini si livezi de lamai. Satul se afla in nord-vestul insulei, la 25 de kilometri de Corfu Town si de aeroport, iar peisajul sau imbina intr-un mod impresionant vegetatia cu cele trei golfuri marginite de ape de smarald. Desi mica, statiunea este bogata restaurante, cafenele, magazine, baruri si taverne.

Agios Gordios
Pe de alta parte, Agios Gordios intra cu lejeritate in topul statiunilor din Corfu pentru un sejur relaxant sau vacante la 1 euro, unde sa fii inconjurat de natura. Este o statiune de pe coasta vestica a insulei, cu o plaja nisipoasa de 1.5 kilometri, iar satul sau este inconjurat de munti pitici, acoperiti cu maslini si conifere. Il gasesti la nici 20 de kilometri de Kerkyra si, la fel ca Paleokastritsa, este o statiune perfecta nu doar pentru vacante la 1 euro, ci si pentru vacante low cost, in plin sezon turistic de vara.

Paralia Katerini
Pentru plaja, ambient tineresc, distractie nocturna si vacante la 1 euro pline de beach party-uri, ai Paralia Katerini, statiunea greceasca iubita de majoritatea romanilor. Ai baruri, cluburi si taverne la discretie, ai o plaja pe care sa te rasfeti, ai o mare varietate de excursii pe mare sau pe continent din care poti alege si, peste toate, ai parte de multi turisti cu care te poti imprieteni. Asadar, gandeste-te cum vrei sa fie sejurul tau si hotaraste-te rapid ce destinatie de vacante la 1 euro iti doresti!

Rezerva acum!