×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Weekend mohorat? Ia-ti o vacanta in Bulgaria

Vine weekendul, iar vremea mohorata ne-a cam dat planurile peste cap. Insa, in loc sa te intristezi, ce-ai zice de o mini vacanta in Bulgaria, unde, chiar daca nu vei avea parte de soare, te vei bucura de atractii si distractii demne sa-ti invioreze zilele libere? Exista multe statiuni pe litoralul bulgaresc din care poti alege, insa Nisipurile de Aur reuseste sa le eclipseze pe aproape toate, credem noi! Nisipurile de Aur este o destinatie turistica populara, cu multe atractii pe care le poti vizita in weekend. Asadar, hai sa ne transformam weekendul intr-o mini vacanta in Bulgaria! Iata ce poti vizita:

Manastirea Aladja trebuie vizitata intr-o vacanta in Bulgaria. Ea se afla la doar cativa kilometri de Albena si este o mare atractie turistica a tarii. Aladja inseamna „colorat”, cuvant ce ilustreaza interiorul manastirii. Aici exista picturi murale pline de culoare, realizate de calugari antici, alaturi de celulele si sanctuarele acestora, ce dateaza inca din Evul Mediu.

Parcul Natural Nisipurile de Aur este considerat zona protejata, care poate fi vizitata intr-o vacanta in Bulgaria. Aici merita o plimbare la pas pe orice temperatura. Padurea de stejar se intinde pe 10 kilometru lungime si te acopera atat de ploaie, cat si de arsita verii. Din 1943, Parcul Natural Nisipurile de Aur este o rezervatie naturala protejata prin lege si are o suprafata de 9.2 de kilometri. Padurile parcului urmeaza linia de coasta si inconjoara practic statiunea Nisipurile de Aur. Este o minunatie care poate fi vizitata intr-o mini vacanta in Bulgaria.

Arrogance Music Factory este un „must go” pentru toti iubitorii evenimentelor galagioase. Clubul se afla pe una dintre aleile ce duc spre coasta statiunii, nu departe de centru. Oricine isi poate gasi aici stilul preferat de muzica, Arrogance Music Factory fiind impartit in patru zone, in care se redau diferite genuri muzicale. Este clubul in care sa petreci dupa o zi de vacanta in Bulgaria, in care ai vizitat Manastirea Aladja si ai strabatut Parcul Natural Nisipurile de Aur.
Gina Rotaru

Rezerva acum!