×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Pregatit de distractie? Incepe Carnavalul Syros!

Chiar daca e iarna, vacanta in Grecia inseamna distractie. Nu o spunem pentru ca iubim Grecia sau pentru ca Google a hotarat sa sprijine o campanie de promovare a tarii ca destinatie de vacanta all-season, ci pentru ca, in aceasta perioada, evenimentele se tin lant. Petrecerile de Carnaval au inceput in 1 februarie, inveselind intreaga tara cu bucate traditionale, costume, muzica si lichioruri din fructe, pana pe 14 februarie, cand inimiorele continua traditia de Valentine’s day. Pe 20, insa, incep alte petreceri, iar printre ele se regaseste si celebrul Carnaval Syros!

Carnavalul Syros, la a 5-a aniversare
Carnavalul Syros se afla la a 5-a aniversare si intampina toate carnavalurile si vizitatorii din intreaga Grecie! El a devenit o tradtie locala tot mai puternica, municipalitatea obisnuind sa-l organizeze in perioada 20-23 februarie. Ultima zi a Carnavalului Syros este destinat copiilor si adultilor, avand un amestec uimitor de traditional si modern, menit sa sarbatoreasca atat insula si spiritul grecesc, cat si turistii care participa la eveniment.

De la muzica Zeybek si dansuri locale si pana la strazile pitoresti ale Ano Syros, marea parada din centrul istoric al orasului Syros duce traditionalul koulouma pana in zonele rurale ale insulei Syros. Este un eveniment care-ti intra la suflet si pe care iti doresti sa-l retraiesti an de an. Si, pana la urma, acesta este farmecul dat de o vacanta in Grecia. Nu?

Grecia, o viitoare destinatie all-season
Chiar daca e iarna, este o perioada buna pentru o vacanta in Grecia, in care sa te relaxezi, sa petreci si sa te acoperi de masti colorate, la temperaturi ceva mai ridicate decat in Romania. Incet, dar sigur, tara incepe sa devina o destinatie all-season datorita Carnavalului si a numeroaselor festivitati, asa cum este acum Venetia, prin legendarul sau carnaval din februarie.

Unde mai pui ca o vacanta in Grecia, in vara sau iarna, este mai aproape si mai accesibila decat una in Venetia. Poti ajunge pe insula Syros cu avionul din Bucuresti, cu feribotul din Atena sau din insula Mikonos, in cazul in care te afli deja in vacanta in Grecia.
Gina Rotaru



Rezerva acum!