×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Yas Mall face valuri in Abu Dhabi

A inceput sezonul de shopping intensiv! Nici nu s-a dat bine startul sezonului de reduceri in Paris, ca Abu Dhabi a inceput sa-si lanseze strategia de a-si atrage cumparatorii. Nu este o concurenta la propriu, insa lupta pe fashionisti sigur e in toi, mai ales in primele luni ale anului, cand shoppingul este un must. De la deschiderea oficiala de la finele lui 2014, Yas Mall a facut valuri in Abu Dhabi, redand vizitatorilor o nboua experienta privind cumparaturile, mesele si divertismentul de marca din Orientul Mijlociu.

Unul dintre cele mai populare din regiune
Aflat in imediata apropiere a aeroportului si a sapte hoteluri de lux, Yas Mall s-a clasat rapid ca unul dintre cele mai populare mall-uri din regiune, servind ca momente de regreere pentru turistii din toate colturile lumii. Chiar daca este deschis de cateva saptamani, mall-ul a devenit un must visit in Abu Dhabi - capitala si al doilea cel mai popular oras din Emiratele Arabe Unite. Stilul vibrant, ofertele pentru toate gusturile si vastele, la care se adauga atractiile iconice existente - Yas Island, inclusiv Ferrari World, Yas Marina Circuit, Yas Links si Yas Waterworld, au transformat mall-ul intr-o atractie de top.

Numar neasteptat de turisti
In doar o luna de la deschidere, mall-ul a salutat o serie de vizitatori in weekendul Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix si de sarbatori. Datorita numarului neasteptat de turisti care ii trec pragul, mall-ul spera sa atraga in anul 2015 peste 20 de milioane de vizitatori. Talal Al Dhiyebi, directorul executiv de gestionare a activelor la Aldar, a comentat: „Este o mandrie sa vedem Yas Mall functionand astazi cu succes, transformand peisajul de retail al Abu Dhabi si pozitionand-se ferm pe harta internationala de retail.

"Retailul ramane un sector important de crestere in Emiratele Arabe Unite si in special in Abu Dhabi. Yas Mall raspunde cererii de mall-uri mai bine proiectate, oferind o experienta de viata distinctiva dincolo de cumparaturi. Asteptam cu nerabdare sa urez bun venit cumparatorilor din intreaga regiune.”

Rezerva acum!